Poliția din Londra, în vizită în România pentru a-i descuraja pe români să imigreze

107
1
Poliția din Londra, în vizită în România pentru a-i descuraja pe români să imigreze - mareabritanieingrijoratadeocriza-1387192902.jpg

Articole recomandate

Poliția metropolitană a efectuat o vizită într-o zonă rurală din Romania, cu scopul de a-i convinge pe locuitorii săraci să nu imigreze în Marea Britanie de la 1 ianuarie, după anularea restricțiilor impuse românilor pe piața muncii britanice.


Potrivit BBC, Comisarul-șef Adrian Usher de la Barnet, în nordul Londrei, zona cu cei mai mulți români din Marea Britanie, mulți dintre ei romi, vrea să-i descurajeze pe români să plece în Marea Britanie dacă nu au un loc de muncă garantat, prezentându-le riscurile de a fi exploatați, scrie reporterul Paul Kenyon de la emisiunea BBC One Panorama. 


"Dacă veniți în Marea Britanie fără un loc de muncă, atunci vă veți confrunta cu riscul de a fi exploatați sau de a fi victimele unor infractori", le-a spus el sătenilor. Situația românilor care imigrează a Londra este la fel de importantă ca cea a londonezilor, a adăugat comisarul. "Nu sunt aici să comentez vreun subiect anume. Suntem aici pentru a-i proteja pe toți locuitorii Londrei, inclusiv persoanele care vin la Londra în căutarea unui loc de muncă", a subliniat el, scrie Mediafax.


Comentează știrea

Alo !
16 decembrie 2013
Politia londoneza

Faceti o mare confuzie . Emigrantii romani care va fac rau sunt TIGANII de cetatenie romana . Politicienii nu recunosc aceasta realitate pentru ca nu este ... politic.Sa va fie clar : tiganii , nu romii cum ii spun unii , sunt cei care NU SE VOR INTEGRA IN SOCIETATE IN VECI . Si va spun de ce : pentru ca nu le permite ... gena lor. Asta este realitatea . Dar pentru lupta impotriva discriminarii lor se cheltuiesc multi bani dar .... DEGEABA !

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : "Caravana Isteților",  la Constanța
Marţi, 10 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Constănțean arestat pentru CRIMĂ
Luni, 09 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : "Curățenie" în Poliție!
Pagina a fost generata in 0.3172 secunde