€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Polei, ninsori și deosebit de frig, la Constanța! Meteorologii au emis încă două atenționări

Ştire online publicată Luni, 19 Martie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Administrația Națională de Meteorologie a emis o două noi avertizări de vremea rea, la Constanța. Este vorba de un cod galben de polei, valabilă până la ora 17, dar și de un cod galben de lapoviță, ninsori, vânt puternic și ger, la Constanța.


Acesta va intra în vigoare diseară, la ora 18 și este valabil până mâine, la ora 15. Potrivit meteorologilor, în Banat, cea mai mare parte a Olteniei, precum și în zona Carpaților Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali începând din seara zilei de luni, 19 martie, și până în dimineața zilei de marți, 20 martie, temporar vor fi mai ales ninsori moderate cantitativ și se va depune strat de zăpadă, local mai consistent. Îndeosebi în sudul Olteniei se va forma polei.


Pe arii relativ extinse în Muntenia, în special seara și în prima parte a nopții de luni spre marți, vor fi precipitații mai ales b formă de lapoviță și local se va semnala polei, apoi vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă în general de 10 – 15 cm.
În Dobrogea, vor fi precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare, izolat mai însemnate cantitativ, în jur de 15 – 20 de litri pe metru pătrat, și se va produce polei.


Temporar, vântul va prezenta intensificări cu viteze în general de 50 – 55 de km pe oră, mai mari în zona montană înaltă, dar și pe litoral, pe parcursul zilei de marți, unde vor atinge 65 de km pe oră.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8436 secunde