Podețe noi, împotriva inundațiilor, în localitatea 23 August

161

Articole de la același autor

Lucrările de construire a podețelor în localitatea 23 August vor fi urgentate, în perioada următoare. Directorul general al Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, Bogdan Bola, a anunțat, după discuțiile purtate cu primarul comunei, Mugurel Mitrana, dar și cu ministrul Mediului, Costel Alexe, că există speranțe ca amenajările să fie reluate până la finele anului 2020.

"Lucrările de construire de podețe de pe cursul de apă Tatlageac, în comuna 23 August, au fost începute acum câțiva ani de către ABADL, însă, în urma unor probleme majore, cum ar fi falimentul constructorului și o eroare în proiectarea podețelor, care erau mult prea înalte față de drumul comunal, totul a fost sistat. Și, din păcate, cetățenii au avut de suferit.

Acum, în urma discuțiilor din teren purtate cu primarul comunei, Mugurel Mitrana, care ne-a arătat pericolul real de inundații din zonă, cât și disconfortul creat pentru cetățenii comunei, încercăm urgentarea reînceperii lucrărilor. Este regretabil că s-a ajuns aici, însă vina ne aparține și trebuie de urgență remediată situația.

Refacerea proiectului a trecut deja de primele comisii ale Ministerului Mediului și sper ca anul acesta să reluăm construcția acelor podețe din 23 August", a precizat Bogdan Bola. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3961 secunde