"PNL nu va tăia nici pensii, nici salarii"

450

Articole recomandate

Senatorul PNL Neamț Eugen Țapu-Nazare afirmă că PNL nu va tăia nici pensiile și nici salariile, după ce va prelua guvernarea.


Parlamentarul a precizat că prin ''Pactul pentru bunăstare'', PSD încearcă să manipuleze opinia publică.

''Un lucru trebuie să fie foarte clar: mai devreme sau mai târziu, PSD va pleca acasă, din cauza crizei economice în care a aruncat România, dar va lăsa în urmă un haos. De fapt, acest Pact este cântecul de lebădă al unei guvernări care a eșuat pe toate planurile. Este ultima găselniță a unui partid care nu are nimic în comun cu bunăstarea, cu progresul. Da, PNL va prelua guvernarea. Și nu va tăia nici pensii, nici salarii. În schimb, va implementa acele măsuri economice care, în al douăsprezecelea ceas, vor reuși să salveze România de la dezastru. Va guverna cinstit, pentru români, nu așa cum a făcut PSD-ul în cei trei ani. Pentru că românii au nevoie de o guvernare eficientă, iar generațiile viitoare nu trebuie să deconteze notele de plată ale PSD-ului'', a declarat, duminică, Eugen Țapu-Nazare, într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

În opinia sa, PSD ''a eșuat pe toate planurile'', cu cele trei guverne și cei 80 de miniștri din ultimii trei ani.

Eugen Țapu-Nazare a criticat și lipsa unor politici fiscale predictibile, încurajatoare pentru mediul de afaceri, ceea ce i-a determinat, în opinia sa, pe importanți agenți economici să anunțe închiderea fabricilor din România și mutarea operațiunilor în alte state.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.586 secunde