PLOI INTENSE, la Constanţa. Meteorologii au prelungit avertizările

529
PLOI INTENSE, la Constanţa. Meteorologii au prelungit avertizările - untitled-1615884684.jpg

Articole de la același autor



Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit avertizarea de ploi intense pentru judeţul Constanţa, până joi dimineaţă, la ora 6.
Astfel, începând de astăzi de la ora 10, vor fi precipitaţii în majoritatea zonelor, iar în regiunile din sudul, estul şi centrul ţării, precum şi zonele montane şi submontane se vor acumula cantităţi de apă local de 25 – 35 de litri pe metru pătrat şi, pe spaţii mai mici, îndeosebi în jumătatea de est a Munteniei, 40 – 70 de litri pe metru pătrat. Vor fi mai ales ploi, dar, treptat, în Transilvania şi local în Maramureş, iar, începând din noaptea de marţi spre miercuri (16 – 17 martie) şi în vestul şi nordul Moldovei, vor predomina ninsorile.
În toată zona montană şi local în Transilvania şi zona subcarpatică din Moldova stratul de zăpadă nou depus va fi consistent.
La munte, la peste 1.500 metri altitudine, temporar vântul va sufla tare, cu rafale de 70 – 90 km pe oră, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii, iar intensificări de până la 55 – 65 km pe oră vor fi şi în sudul Banatului şi al Olteniei şi local în Moldova şi estul Munteniei.
Intensificări ale vântului vor fi pe arii mai restrânse şi cu viteze mai mici şi în restul teritorului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1303 secunde