PLOI ȘI FURTUNI LA CONSTANȚA! RAJA activează Comandamentul pentru Situații de Urgență

187
PLOI ȘI FURTUNI LA CONSTANȚA! RAJA activează Comandamentul pentru Situații de Urgență - download150080640515052186721529-1532330884.jpg

Articole recomandate

Ca urmare a avertizărilor meteorologice de instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse local torențiale, cantitățile de apă acumulate depășind 25...30 l/mp și pe arii restrânse 50…60 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie și izolat căderi de grindină, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul RAJA S.A. s-a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență, în intervalul 23 iulie 2018, ora 10,00 - 25 iulie 2018, ora 08,00. În cadrul Comandamentului au fost constituite zeci de echipe de intervenție la nivelul localităților deservite, dotate cu utilajele necesare, ce vor asigura permanența în toată această perioadă pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii.


Asigurăm toți abonații societății că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție apă și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.


Totodată, facem un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon: 0241.924. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4651 secunde