Plătiți-vă ratele bancare de acasă, prin Poștă!

215
Plătiți-vă ratele bancare de acasă, prin Poștă! - platitivaratele-1590940788.jpg

Articole de la același autor

Pentru a veni în sprijinul populației, Compania Națională Poșta Română le oferă cetățenilor posibilitatea de a plăti ratele bancare prin intermediul oficiilor poștale sau direct de acasă, cu ajutorul factorului poștal. Cum se poate face acest lucru? Clienții băncilor care au în derulare un credit au la dispoziție serviciul Poștei Române - Total Collect Home, prin intermediul căruia pot achita ratele bancare fără a se mai deplasa la sediul băncii.

În acest fel, Poșta poate încasa ratele creditelor prin intermediul factorului poștal, operațiunile de încasare în numerar a ratelor urmând a se efectua la domiciliul titularilor de credit, la solicitarea acestora.

De asemenea, Poșta Română oferă clienților posibilitatea de a-și achita creditele și la cea mai apropiată subunitate poștală. Așadar, clientul prezintă factorului poștal fie înștiințarea de plată primită de la bancă cu partea detașabilă prevăzută cu cod de bare, fie îi solicită acestuia un formular tipizat de depunere numerar pe care îl va completa cu toate informațiile de identificare a operațiunii (nume, prenume, cont, sumă depusă). Mai departe, titularul creditului va primi din partea factorului poștal o chitanță care atestă achitarea ratei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5235 secunde