Platformele de gunoi din oraș dezinfectate cu substanțe pe bază de clor

170
Platformele de gunoi din oraș dezinfectate cu substanțe pe bază de clor - platformele-1584449373.jpg

Articole de la același autor





Din această dimineață, echipe de voluntari dotate cu atomizoare însoțesc mașinile companiei de salubritate pentru igienizarea și dezinfectarea platformelor de gunoi din oraș.


"De îndată ce este colectat gunoiul din platformă, vor veni în spate echipe de voluntari care vor face o dezinfecție a zonei cu substanță pe bază de clor. Fac un apel către președinții asociațiilor de proprietari, către administratorii de bloc, ca în toate scările în care există tubulatură, ghenă de gunoi, să facă pe cât posibil exact același lucru. Să mențină curățenia, igiena, folosind materiale dezinfectante", a declarat primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.


Pe lângă dezinfecția străzilor, a trotuarelor, a zonelor aglomerate și a spațiilor destinate călătorilor, pentru a crește gradul de curățenie și a stopa răspândirea coronavirusului, 40 de voluntari din cadrul Asociației Constructorilor Dobrogeni s-au alăturat demersurilor primăriei municipiului Constanța și DSP.


"Este o acțiune civică prin care se pulverizează substanțe pe bază de clor pentru dezinfecție. Perioada în care vom acționa este nedeterminată, atât cât este nevoie", a declarat Lucian Aiftincăi, antreprenor local.
Recomandările Direcției de Sănătate Publică pentru a limita infectarea și răspândirea COVID-19 sunt să limitați contactele, să circulați cât mai puțin și să evitați deplasările în aglomerări! Renunțați la vizitele la prieteni! Dar cel mai important este să vă spălați pe mâini și să vă dezinfectați cât mai des!




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3356 secunde