Plantări de primăvară, la Constanța

306
Plantări de primăvară, la Constanța - plantarideprimavara-1589478547.jpg

Articole de la același autor

Decorul peisagistic existent în zona peninsulară a fost completat, zilele acestea, cu sute de flori perene care au fost plantate în ronduri, sensuri giratorii, fâșii stradale.

"Este vorba despre flori din speciile: veronica, salvia, yucca, garofița, crin făclie, cerceluși și nemțișor, care au fost plantate la intersecția străzii Traian cu bulevardul Tomis, în sensul giratoriu de la intersecția străzii Traian cu strada Termele Romane, pe fâșiile stradale de pe strada Termele Romane, sensul giratoriu din zona Comandamentului Flotei și pe spațiul verde de pe faleza Cazinou", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.

Campania de plantare va continua și în săptămânile următoare, în toate zonele orașului, pentru a înfrumuseța spațiile verzi.

"În situația în care constatați acte de vandalism sau de sustragere a arborilor, arbuștilor și a florilor de pe teren, vă rugăm să anunțați acest lucru la numerele de telefon 0241/55.00.55 - Dispecerat Primăria Constanța și 0241/484.205 sau 0799.606142 (WhatsApp) - Direcția Generală Poliția Locală", ne solicită cei de la Primăria Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.018 secunde