"Plantăm fapte bune", cea mai mare acțiune de împădurire din România

280

Articole de la același autor

Începând cu 14 noiembrie, "Plantăm fapte bune în România", inițiativă națională de împădurire pe bază de voluntariat, va deschide cea mai mare acțiune de împădurire din țara noastră: 30 de județe, printre care și Constanța, vor demara împădurirea simultană cu 1.000.000 de copăcei pe terenuri publice neproductive. Aceștia vor fi îngrijiți pe o perioadă de mai mulți ani, până la atingerea maturității.

Sub sloganul "Plantăm! Îngrijim! Împădurim!", echipa de proiect oferă tuturor celor interesați cadrul în care să cunoască pașii prin care o pădure ajunge la stadiul de maturitate și totodată să contribuie la creșterea suprafeței împădurite a țării prin plantarea unei păduri în județul propriu.

Acest demers amplu este inițiat de Asociația EcoAssist din București, alături de cinci organizații non-guvernamentale de protecția mediului din România și are drept partener instituțional principal Minis-terul Mediului, Apelor și Pădurilor. ROMSIL-VA va furniza gratuit puieții necesari realizării acestei acțiuni și asistență de specialitate pe toate plantațiile pe care voluntarii se vor implica. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Furt din Pădurea Comorova
Miercuri, 08 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Dosar penal pentru că au tăiat copaci
Pagina a fost generata in 0.4562 secunde