Plajele, pregătite pentru minivacanța de 1 Mai

207
Plajele, pregătite pentru minivacanța de 1 Mai - plajelepregatite-1524586995.jpg

Articole de la același autor

Vremea se anunță frumoasă și mulți turiști își vor petrece minivacanța de 1 Mai pe plajă. Așa că lucrătorii Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral trag tare să termine pregătirea nisipului pentru noul sezon estival. 


"Activitățile de pregătire a plajelor au fost demarate încă de la finele lunii februarie și vor fi finalizate până la data de 1 Mai. Astfel, până la data de 16 aprilie au fost amenajate și predate, conform clauzelor contractuale, către utilizatorii de plaje acele suprafețe care fac obiectul contractelor de închiriere urmând ca ulterior, adică până la 1 Mai, să fie finalizate și acele suprafețe libere de contract", explică directorul ABADL, Hristu Uzun. 


Potrivit acestuia, lucrările constau în curățarea manuală a plajei, prin colectarea bucăților de lemn, de metal, și a deșeurilor de orice natură, colectarea manuală și mecanizată a algelor și a scoicilor aduse de valuri, dar și refacerea depozitelor de nisip în zonele afectate de furtunile și vântul puternic de peste iarnă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4878 secunde