Plajele, pregătite de minivacanța de 1 Mai

359
1

Articole de la același autor

Așa cum a promis înainte de Paște, ministrul Mediului Grațiela Gavrilescu, a revenit, ieri, la Constanța, pentru a verifica stadiul lucrărilor la extinderea plajelor. De fapt, ministrul a ținut să vadă cu ochii săi dacă firmele care efectuează lucrările au eliberat plaja de pietroaie și utilaje, așa cum le-a impus la vizita anterioară.

După o tură prin șantierele din Mamaia, Constanța și Eforie, ministrul a anunțat că poate să înceapă sezonul estival și că turiștii pot veni liniștiți la plajă în minivacanța de 1 Mai. "Toți cetățenii României și nu numai, care vor veni pe litoral, vor găsi plajele curate, fără pietre și, numai acolo unde va fi nevoie în mod expres, plaja va fi împrejmuită, semnalată și semaforizată, iar firmele au promis că vor asigura și pază, astfel încât să nu se întâmple incidente nefericite. Practic, plaja va fi liberă pe data de 1 Mai. Mai sunt unele lucrări de finalizat, dar nu mai sunt pietre și au fost înlăturate toate obiectele contondente", a mai spus Grațiela Gavrilescu.

Etapa a doua de extindere a plajelor va fi continuată, însă, abia după închiderea sezonului estival, în luna septembrie. Atunci vor fi lărgite cu adevărat, urmând a fi scos nisip din larg și adus la mal, pentru a lungi plaja. 

Comentează știrea

maidanezul vigilent
22 aprilie 2015
alba-neagra

madam MINISTRU, este o mare diferenta intre LUNGIME SI LATIME. parca pana ieri aparusera des articole cum ca plajele nu vor fi gata, ca turistii se vor lovi de pietroaie, ca plajele nu vor fi gata pt sezon. pai ,ori este ori nu este. pe ce va bazati acolo la redactie cand trantiti articole fara documentatie? scriem ca sa scriem si scriem alarmant ca prinde la prostime. lucrarile sunt la zi. ca sa nu mai vorbim ca societatea olandeza a facut practic "soseaua de coasta". mazare poate fi fericit. nu mai are decat sa toarne asfaltul, sa faca un trotuar si o bordura.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6239 secunde