Stirile zilei de Joi, 19 Iulie 2018 - Cuget Liber Online


Mai multe ştiri online:

Plaja din Corbu va găzdui Beach Race XCO

Ştire online publicată Marţi, 14 Aprilie 2015. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Pe plaja sălbatică din comuna Corbu (județul Constanța), va avea loc sâmbătă, 25 aprilie 2015, Beach Race XCO - singurul concurs de ciclism MTB din Europa care se desfășoară pe nisip. Până la ora actuală, peste 200 de iubitori ai sportului cu pedale s-au înscris la inedita cursă de la malul mării, acreditată de Uniunea Ciclistă Internațională, ce vor să acumuleze puncte pentru a ajunge la Olimpiada de la Rio de Janeiro, de anul viitor.


Una dintre cele mai populare și valoroase echipe de ciclism din România, BikeXpert Racing Team, și-a anunțat prezența la această competiție, atât cu vârfurile de lance Alexandru Stancu (campion național la tineret în anul 2014), Marius Petrache, Dani Crista și una dintre cele mai bune cicliste autohtone, Irina Dumitru, dar și cu numeroasa echipă de amatori, printre care și veteranul Andy Brunner, aflat în drumul de a câștiga titlul de Campion Mondial la categoria Master XCO. Competiția Beach Race XCO face parte din calendarul BikeXpert Racing Team, în vederea calificării României la Jocurile Olimpice 2016 din Rio de Janeiro, Brazilia. 


În afară de campionii naționali autohtoni, s-au mai înscris și echipe internaționale, precum echipa națională a Nigeriei și a Republicii Moldova.


Concursul este organizat de AndoVelo și Asociația Sportivă SanaSport, în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța.


Printre cei mai importanți parteneri care au facut posibilă organizarea acestei competiții internaționale sunt: Bellotto SportWare, Heineken România (Ciuc Natur Radler), Isostar Sport Nutrition, Dorna, Biciclop, Perfect Bike, AutoKarma Constanța.

Înscrierile online se pot face pe website-ul oficial http://www.mtbpeplaja.ro si pe ridersclub.ro. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9648 secunde