€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Pistă de biciclete și sens unic pe bulevardul Tomis, între Grand și Lupoaică

Ştire online publicată Joi, 03 Noiembrie 2016. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Lucrările de reabilitare a bulevardul Tomis au ajuns aproape de final. În prezent, se refac trotuarele și se marchează carosabilul. Începând de vineri, 4 noiembrie, tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Traian va avea sens unic. Artera va avea o pistă pentru bicicliști și trei benzi de circulație auto cu sens unic, spre strada Traian.

Din această cauză, traseul liniei RATC 101C se modifică. Astfel, autobuzele vor pleca de la Poarta 2 port, pe strada Traian, strada Mihai Viteazu, strada Constantin Brătescu, strada I.G. Duca, bulevardul Ferdinand, după care vor intra pe traseul normal.

Stațiile de pe bulevardul Ferdinand, din Centru și de la Republica nu vor mai fi atinse de traseul 101C. „Recomandăm călătorilor ca, în cazul stației din Centru, să folosească stația de la magazinul Tomis, iar, pentru stația de la Republica, stația de la magazinul Tomis sau stația de la Piața Griviței, de pe strada I.G. Duca”, explică directorul general al RATC Constanța, Ovidiu Cristian Tănase. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7455 secunde