Piețele din Constanța, permanent dezinfectate

177
Piețele din Constanța, permanent dezinfectate - pieteledinconstanta-1589989902.jpg

Articole de la același autor

În cursul zilei de astăzi, după încheierea programului, vor fi igienizate toate piețele din municipiul Constanța administrate de RAEDPP, pentru a spori siguranța clienților și ca măsură de prevenție privind îmbolnăvirea și limitarea răspândirii noului coronavirus.

De altfel, Regia Autonomă "Exploatarea Domeniului Public și Privat" Constanța derulează cu responsabilitate acțiuni de dezinfecție în piețele agroalimentare din municipiul Constanța și pe perioada stării de alertă, pentru ca ele să fie în continuare un spațiu sigur atât pentru comercianți, cât și pentru consumatori.

"Regia colaborează cu firme autorizate pentru dezinfecția piețelor. Substanțele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății, au un spectru larg de aplicare și au efect bactericid, fungicid și virucid, acționând inclusiv împotriva virusului COVID-19. Totodată, pe perioada stării de alertă se mențin măsurile pentru siguranța cetățenilor: marcaje inscripționate pe asfalt, dezinfectant pentru mâini și covoare cu dezinfectant la intrări, precum și purtarea măștii. Clienții piețelor sunt rugați să păstreze distanța socială recomandată de 1,5 metri", precizează directorul RAEDPP, Florin Gheorghe.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6948 secunde