Petreceţi şi sprijiniţi spitalele publice, în acelaşi timp, la „Untold”

395
Petreceţi şi sprijiniţi spitalele publice, în acelaşi timp, la „Untold” - untold201908021846214026alivecov-1630413790.jpg
Anul acesta, fanii „Untold” pot dona diferite sume de bani la festival pentru proiectul „Spitale publice din bani privaţi”, campanie iniţiată de actorul Codin Maticiuc şi fundaţia „Metropolis”. În acest fel, „Untold” continuă tradiția de a le oferi fanilor șansa să contribuie la cauze sociale care vin în ajutorul celor din jur. Astfel, în septembrie, fanii pot face fapte bune susținând proiectul menţionat, cu ajutorul căruia, până acum au fost reabilitate mai multe spaţii (secția de hematologie pediatrică de la Spitalul „Fundeni”, secția de infecțioase și secția de pediatrie de la Spitalul Piatra Neamț), iar investițiile totale de până acum se ridică la peste 400.000 de euro.

„Untold” se alătură astfel inițiativei de bine prin care sunt reabilitate spitale din România, oferind vizibilitate proiectului în cadrul festivalului, dar și punând la dispoziția fanilor mecanici simple și rapide de donație, în cele patru zile de distracție.

Donațiile se pot face oricând pe toată durata festivalului, la 15 căsuțe de Credit Point poziționate în perimetrul festivalului, până pe 13 septembrie, la ora 10.00. Participanții care au realizat top-up-ul online au posibilitatea ca din contul lor de festival să doneze sumele necheltuite de pe brățări pentru proiectul „Spitale publice din bani privați”, în perioada 13-17 septembrie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.1411 secunde