Petreceri cu multă șampanie, pe velier!

388
Petreceri cu multă șampanie, pe velier! - yacht-1563376199.jpg

Articole recomandate

Dacă ați optat pentru o vacanță la Mangalia sau într-una dintre stațiunile din sudul litoralului, atunci când faceți bugetul, luați în calcul și varianta unui agrement nautic. Ar fi și păcat să nu petreceți clipe de neuitat în largul Mării Negre, la bordul unui yacht, sorbind la apus o cupă de șampanie și bucurându-vă din plin de "poezia cu vele".

Așadar, plecările cu velierul au loc din Portul Turistic Mangalia, mai exact din zona de lansare ambarcațiuni, debarcarea fiind în aceeași locație.

Pe velier, vă veți putea sărbători ziua de naștere, puteți să organizați Petrecerea Burlacilor sau orice alte petreceri private sau team-buildinguri sau chiar vă puteți înscrie la cursuri, să urmați școala nautică (de vele și navigație). Nu aveți nevoie însă de un motiv anume pentru a ieși cu velierul în larg. Pur și simplu, bucurați-vă de vacanță, bucurați-vă de viață!

Trebuie să știți că prețurile pentru o croazieră de minimum trei ore încep de la 185 de euro și pot ajunge până la 3.200 de euro (croazieră de 10 zile; Istanbul, Marea Marmara, insule și porturi la alegere; skipper inclus).

În excursie mai puteți merge cu velierul în Bulgaria, la Balcic, dar și în Delta Dunării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Aprilie 2018
Stire din Social : Plimbări cu velierul pe mare
Pagina a fost generata in 0.5213 secunde