Pete de petrol pe plaja din Mamaia

661
2
Pete de petrol pe plaja din Mamaia - plajamamaia-1339856739.jpg
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a primit mai multe sesizări privind existența unor pete de petrol pe plaja din stațiunea Mamaia.

"Inspectorii ABADL s-au deplasat la fața locului și au constatat următorele: pe o lungime de 500 metri, în zona cuprinsă între hotel Malibu și hotel Doina pe malul apei la valul 1, se constată prezența răzleț de mici turte sferice de reziduu petrolier degradat mărime 1.5 cm).

Se pare că în urma fenomenului de hulă de fund, manifestat în ultimele zile, această agitație a mării a adus către plaja Mamaia rămășite de poluări istorice din bazinul portuar al Mării Negre.

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral va interveni pentru colectarea acestor reziduuri petroliere și îndepărtarea lor de pe plajă în cursul acestei nopți (n.r. sâmbătă).

De menționat că acest fenomen este unul care se manifestă foarte rar (odată la 7-8 ani), de regulă la începutul sezonului estival", se precizează într-un comunicat al ABADL.

Comentează știrea

Daniel
17 iunie 2012
PETROMIDIA

Poluarea este de la rafinarie si navele ce descarca/incarca produse petroliere. Lasa-ti vrajeala cu hula de fund o data la 7/8 ani. Fiti mai inventivi. Aveti tendinta de a bagateliza un lucru f. serios doar nu ve-ti speria si putinii turisti care mai vin in cocina lui Mazare numita MAMAIA.

revoltat
17 iunie 2012
prostie sau reavointa

si suportam poluarea pentru bunastarea statului kazah ca asa au vrut polticienii nostri ajutati de "omul de afaceri "patriciu !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6149 secunde