Pește fără documente legale și plase monofilament, confiscate de polițiștii de frontieră tulceni

326
Pește fără documente legale și plase monofilament, confiscate de polițiștii de frontieră tulceni - peste-1543421857.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră tulceni au descoperit într-o căruță condusă de un cetățean român, 14 plase monofilament în care se aflau aproximativ 170 kilograme pește, pentru care bărbatul nu deținea documente legale.
Astfel, marți, 27 noiembrie, în jurul orei 15.30, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Poliției de Frontieră Tulcea au oprit pentru control, pe raza localității Valea Nucarilor, un atelaj hipo. Acesta era condus de cetățeanul român H.G., în vârstă de 36 ani, domiciliat pe raza județului Tulcea. 


În urma verificării atelajului, au fost descoperite 14 plase de tip monofilament în care se aflau 169 kilograme de pește, din speciile singer, babușcă, biban, șalău, plătică și caras, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente legale.  


Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar plasele monofilament, în lungime de aproximativ 1.110 metri, au fost ridicate în vederea confiscării. 
În cauză, polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  producerea, importul, comercializarea, deținerea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9672 secunde