Mai multe ştiri online:

Pește fără documente legale și plase monofilament, confiscate de polițiștii de frontieră tulceni

Ştire online publicată Miercuri, 28 Noiembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Polițiștii de frontieră tulceni au descoperit într-o căruță condusă de un cetățean român, 14 plase monofilament în care se aflau aproximativ 170 kilograme pește, pentru care bărbatul nu deținea documente legale.
Astfel, marți, 27 noiembrie, în jurul orei 15.30, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Poliției de Frontieră Tulcea au oprit pentru control, pe raza localității Valea Nucarilor, un atelaj hipo. Acesta era condus de cetățeanul român H.G., în vârstă de 36 ani, domiciliat pe raza județului Tulcea. 


În urma verificării atelajului, au fost descoperite 14 plase de tip monofilament în care se aflau 169 kilograme de pește, din speciile singer, babușcă, biban, șalău, plătică și caras, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente legale.  


Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar plasele monofilament, în lungime de aproximativ 1.110 metri, au fost ridicate în vederea confiscării. 
În cauză, polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  producerea, importul, comercializarea, deținerea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8576 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4037 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2960 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7637 secunde