"Reciclează și te recompensăm!"

Peste 12 tone de baterii uzate, colectate în magazinele Carrefour

250
Peste 12 tone de baterii uzate, colectate în magazinele Carrefour - peste12tonedebaterii-1455126475.jpg
12 tone de baterii vechi au fost colectate în numai nouă luni, în hipermarketurile Carrefour din întreaga țară. În cadrul programului "Reciclează și te recompensăm!", derulat din aprilie și până în decembrie 2015, pentru fiecare patru baterii uzate sau patru acumulatori vechi aduși la urnele speciale, clienții au fost recompensați cu o baterie nouă de tip R6, marcă proprie Carrefour.


Astfel, s-au strâns peste 12 tone de baterii uzate, greutate tradusă într-un număr total de 532.736 de baterii. Campania, implementată în colaborare cu CCR Rebat, s-a desfășurat în perioada 1 aprilie - 31 decembrie 2015. "Implicarea continuă în inițiative care au drept scop protejarea mediului înconjurător reprezintă un angajament pe care Carrefour și l-a asumat față de clienții săi. Deșeurile de baterii și acumulatori sunt nocive, acestea nefiind biodegradabile, de aceea încercăm să facilităm întregul proces prin asigurarea de spații în care clienții noștri să poată recicla o gamă cât mai largă de produse, de la electronice și electrocasnice, până la hârtie sau mase plastice", a declarat Andreea Mihai, director marketing Carrefour România. 


Aflat deja la a doua ediție de desfășurare, programul are drept obiectiv încurajarea unui comportament responsabil față de mediul înconjurător prin reciclarea deșeurilor de baterii. Carrefour împreună cu partenerul său CCR Rebat a reușit să colecteze în această perioadă aproape de două ori mai multe baterii decât își propu-sese la demararea programului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.444 secunde