Peste 10.000 de familii din Constanța, la mila Primăriei, pentru ajutoare de încălzire

399
3
Peste 10.000 de familii din Constanța, la mila Primăriei, pentru ajutoare de încălzire - ajutoareincalzire-1480005305.jpg

Articole de la același autor

Numărul celor care și-au depus până la acest moment cereri pentru ajutoarele de încălzire a ajuns la 10.879 persoane. Cei care sunt interesați de aceste ajutoare își pot depune în continuare dosarele la Serviciul Public de Asistență Socială. 


Indiferent că este vorba despre energie termică, despre gaze naturale, lemne sau energie electrică, este obligatoriu ca solicitanții să depună, pe lângă formularul de cerere, o serie de acte. 


Astfel, documentele privind locuința pentru care se solicită ajutorul de încălzire sunt dovada privind modalitatea în care solicitanții locuiesc la adresa menționată, iar formularul de cerere se face, după caz, în baza contractului de vânzare-cumpărare sau a unui contract de închiriere înregistrat la Administrația financiară sau certificat de moștenitor, respectiv contract de comodat sau contract de concesiune sau împuternicirea notarială dată de proprietarul locuinței pentru persoanele care locuiesc în imobilul său. 


De asemenea, pentru fiecare din membrii familiei menționați în formularul de cerere, se vor depune buletinul de identitate și certificatele de naștere pentru copiii cu vârsta sub 14 ani. În plus, ei sunt obligați să aducă la dosar acte doveditoare privind veniturile realizate de toți membrii familiei. Alte acte doveditoare: copie după cartea de identitate sau talonul auto-turismelor aflate în stare de funcționare, deținute de membrii familiei menționați în formularul de cerere. Totodată, este nevoie de o copie după actul de proprietate al bunurilor deținute de către toate persoanele, copie după ultima factură de plată pentru abonații individuali RADET, CONGAZ sau ENEL, în funcție de modalitatea de încălzire. 


Nu în ultimul rând, ei trebuie să aducă o adeverință de la Asociația de proprietari, din care să rezulte numele și numărul persoanelor care locuiesc efectiv la adresa pentru care se solicită acordarea ajutorului de încălzire, numele trecute în cartea de imobil și care sunt luate în calcul la plata cheltuielilor de întreținere, precum și numărul de camere al locuinței. 


Tichetele sociale se dau în continuare 
În altă ordine de idei, constănțenii nevoiași care beneficiază de tichetele de masă în valoare de 40 de lei vor primi în continuare acest ajutor. 


Pentru a putea intra în posesia tiche-telor, cei interesați trebuie doar să se încadreze într-una din următoarele categorii: persoane care au calitatea de pensionar sau sunt indemnizate în baza legilor speciale și ale căror venituri lunare cumulate în sumă netă sunt mai mici sau cel mult egale cu suma de 1.000 de lei. De asemenea, pot intra în posesia banilor persoanele fără niciun venit care au minim 60 de ani, persoanele cu handicap grav sau accentuat, cei care beneficiază de venit minim garantat stabilit și persoanele care au calitatea de reprezentant legal al familiei care beneficiază de alocație pentru susținerea familiei, în baza Legii nr. 277/2010. 


Comentează știrea

Cursuri de saracie
25 noiembrie 2016
Saracia,Perla Coroanei,mandria PSD-ului

Aici aflam cum se obtine o Adeverinta de sarac.Adeverinta de sarac iti da dreptul sa faci primul pas in tainele partidului.In faza urmatoare,cursantul trebuie sa obtina o Adeverinta de cinstit.Abia peste un an,doi,sapte ani,nu se stie,ai dreptul sa te lauzi cu o Diploma de puscarias.Diploma de puscarias iti da dreptul sa ocupi o functie inalta in partid sau in stat.Bafta ! Nu va uitati in gura lui Iohannis care spune ca n-ai dreptul sa participi la defilare daca ai probleme cu legea,ca-l dam jos si p-ăsta.

locuitor
25 noiembrie 2016
DE ALE URBEI !

DE CE RADET, NU INTRODUCE CA SI ENEL, TELECITIREA, ADICA TRANSMITEREA INDEXULUI REPARTITOARELOR, PRIN INTERMEDIUL UNUI NUMAR DE TELEFON GRATUIT, CA SA NUMAI PLATIM PE ACEI FUNCTZIONARI, PE CARE FUNCTZIONARI II PLATIM DESTUL DE BINE SI ASTA NU-I ATAT, DAR COSTURILE INCALZIRII, ZIS SUBVENTZIONATA DE PRIMARIE, LA PLATA INTRETZINERII, NE AJUNGE FFFFFF MULT, TOTUL ESTE DOAR O FALSA / ILUZIE COMPENSARE, CA ALTE ADAOSURI DETERMINA INCARCAREA FACTURILOR SI LUMEA, NE INVIDIAZA, CA PLATIM PUTZIN ! CUM, DOAMNE, IN TIMPUL REGIMULUI ASA ZIS DE TRISTA AMINTIRE, ADUCA IN COMUNISM, PLATEAM MULT MAI PUTZIN PENTRU INCALZIRE SI AVEAM CALDURA NON STOP IN CASE SI APARTAMENTE ?! ASTAZI, CU DEMOCRATZIA ASTA TURBATA AVEM : SALARIILE, PENSIILE SI VIATZA ATAT DE MIZERABILE ?! CEI CARE NE CODUC LA NIVEL CENTRAL SI LOCAL, NUMAI POT DE ATATA BOGATZIE / IMBOGATZIRE, GAFAIE SI NE CER FARA NERUSINARE CA SA PLATIM FACTURILE LA TIMPUL IMPUS, ADICA FFF REPEDE, CEL SATUL, CUM SA-L CREADA PE CEL FLAMAND ?! RUSSSSSSSINE, sa va fie, ca noi, oamenii din poporul asta obidit, v-am vota t / ales si statzi cocotzatzi acolo, unde va aflatzi si noi suferim de pe urma voastra, RUUUUUUSINE, sa va fie ?!

locuitor
25 noiembrie 2016
DE ALE URBEI !

DE CE RADET, NU INTRODUCE CA SI ENEL, TELECITIREA, ADICA TRANSMITEREA INDEXULUI REPARTITOARELOR, PRIN INTERMEDIUL UNUI NUMAR DE TELEFON GRATUIT, CA SA NUMAI PLATIM PE ACEI FUNCTZIONARI, PE CARE FUNCTZIONARI II PLATIM DESTUL DE BINE SI ASTA NU-I ATAT, DAR COSTURILE INCALZIRII, ZIS SUBVENTZIONATA DE PRIMARIE, LA PLATA INTRETZINERII, NE AJUNGE FFFFFF MULT, TOTUL ESTE DOAR O FALSA / ILUZIE COMPENSARE, CA ALTE ADAOSURI DETERMINA INCARCAREA FACTURILOR SI LUMEA, NE INVIDIAZA, CA PLATIM PUTZIN ! CUM, DOAMNE, IN TIMPUL REGIMULUI ASA ZIS DE TRISTA AMINTIRE, ADICA IN COMUNISM, PLATEAM MULT MAI PUTZIN PENTRU INCALZIRE SI AVEAM CALDURA NON STOP IN CASE SI APARTAMENTE ?! ASTAZI, CU DEMOCRATZIA ASTA TURBATA AVEM : SALARIILE, PENSIILE SI VIATZA ATAT DE MIZERABILE ?! CEI CARE NE CONDUC LA NIVEL CENTRAL SI LOCAL, NUMAI POT DE ATATA BOGATZIE / IMBOGATZIRE, GAFAIE SI NE CER FARA NERUSINARE CA SA PLATIM FACTURILE LA TIMPUL IMPUS, ADICA FFF REPEDE, CEL SATUL, CUM, SA-L CREADA PE CEL FLAMAND ?! RUSSSSSSSINE, sa va fie, ca noi, oamenii din poporul asta obidit, v-am votat / ales si statzi cocotzatzi acolo, unde va aflatzi si noi suferim de pe urma voastra, RUUUUUUSINE, sa va fie ?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.655 secunde