Pescarii din Deltă vor să obțină atestat european pentru un al doilea preparat
Articole recomandate
Domeniul în care e mare nevoie de angajați. „Cu cât ajungi mai sus și salariul probabil va fi mai sus”
19 Aprilie 2024
Consumatorii din localitățile Lazu, Agigea și Eforie Nord rămân 36 de ore fără apă rece
19 Aprilie 2024
A început distribuirea tichetelor de Paște. Cine le va primi
19 Aprilie 2024
Sfaturi de top pentru a vă gestiona și a vă îmbunătăți finanțele
19 Aprilie 2024
SE DESCHIDE SEZONUL ESTIVAL! Ministerul Economiei și Turismului și alte instituții din domeniu, prezente la eveniment
19 Aprilie 2024
Pescarii din Delta vor să obțină atestat european pentru un al doilea preparat. Au depus documentele pentru înregistrarea rețetei de icre de crap.
În urmă cu doar câteva zile, scrumbia de Dunăre afumată a primit certificatul care-i oferă protecție pe piața europeană.
Metoda de preparare a salatei de icre de crap datează din străbuni. Și tot de atunci oricine o pregătește respectă cu sfințenie un lucru: icrele se țin, în prealabil, în sare aproape 12 zile, scrie digi24.ro
Rețeta are la bază icre de pește deltaic, adică un amestec de icre de la mai multe specii de pește din Delta Dunării. Cu acest preparat 100% dobrogean, pescarii vor să cucerească Uniunea Europeană.
Documentația pentru obținerea protecției europene a salatei tradiționale din icre de crap a fost depusă deja la ministerul Agriculturii.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Luni, 07 Ianuarie 2019
Vineri, 19 Octombrie 2018
Vineri, 14 Septembrie 2018
Vineri, 04 Mai 2018
Luni, 12 Februarie 2018
Sâmbătă, 25 August 2018
Sâmbătă, 11 August 2018
Marţi, 24 Iulie 2018
Vineri, 27 Aprilie 2018
Luni, 22 Ianuarie 2018