Persoanele vaccinate nu mai transmit infecţia cu coronavirus

455
Persoanele vaccinate nu mai transmit infecţia cu coronavirus - persoanelevaccinate-1617301761.jpg

Articole de la același autor

O nouă tranşă de vaccin anti-COVID-19 produs de AstraZeneca va ajunge, în cursul zilei de astăzi, la Bucureşti şi ulterior la centrul de stocare din Constanţa. Cele peste 432.000 doze de vaccin AstraZeneca vor fi distribuite în centrele de vaccinare pentru a continua imunizarea populaţiei.

De altfel, reprezentanţii Comitetului Naţional de Vaccinare au anunţat că în fiecare săptămână vor veni în ţara noastră peste 500.000 de doze de vaccin de la toate cele trei companii producătoare din Europa. Iar veştile bune nu se opresc aici. Se pare că persoanele vaccinate cu ambele doze nu transmit COVID-19. Noi studii realizate de Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din SUA arată că persoanele vaccinate cu ambele doze nu transmit COVID-19 aproape niciodată, au anunţat reprezentanţii Ministerului Sănătăţii din ţara noastră.

„Datele noastre de la CDC sugerează în prezent că persoanele vaccinate nu poartă virusul, nu se îmbolnăvesc, iar asta nu doar în testele clinice ci și în datele din lumea reală”, spune Rochelle Walensky, directorul Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din Statele Unite.

La studiul CDC au participat aproape 4.000 de angajați sanitari din linia întâi care s-au testat săptămânal să vadă dacă sunt infectați cu COVID-19 între luna decembrie a anului trecut și luna martie a acestui an. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6015 secunde