Persoanele cu dizabilități au o plajă special amenajată pentru ei

155
Persoanele cu dizabilități au o plajă special amenajată pentru ei - gettyimages121330073ed-1528445058.jpg

Articole de la același autor

Asociația "Împreună pentru Viitor" Constanța deschide mâine, 9 iunie, ora 10.30, plaja amenajată pentru persoane cu nevoi speciale, în Mamaia, la Pupa Beach - plajă privată. 


Președintele asociației, Mihaela Căruțașu a declarat că această plajă este funcțională încă de anul trecut și a atras până la finalul sezonului estival, peste o sută de turiști români cu nevoi speciale, din toate colțurile țării și chiar din străinătate. Aceștia au beneficiat gratuit de cele trei scaune flotabile cu care pot intra în apa mării fără niciun fel de riscuri, de șezlonguri adaptate nevoilor lor și de toaletă adaptată. 


Ca o noutate, în acest sezon estival, Primăria Constanța a alocat patru locuri de parcare pentru persoanele cu nevoi speciale, chiar în fața plajei și va face o trecere mai ușoară ca acces către plajă. Numărul de șezlonguri adaptate puse la dispoziție de către asociație, va ajunge la zece. 


De precizat că scaunele flotabile vor fi oferite gratuit persoanelor cu nevoi speciale pe baza cărții de identitate, numai în zona plajei Pupa Beach, la fel și șezlongurile speciale. Însoțitorul beneficiază gratuit de un șezlong normal pus la dispziție de Pupa Beach. 


Pe toată perioada verii, voluntarii asociației "Împreună pentru Viitor" Constanța vor fi prezenți zilnic, între orele 9.00-18.00, la Pupa Beach pentru a ajuta persoanele cu nevoi speciale, cu informații sau cu ceea ce este nevoie. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9838 secunde