Pericol de moarte! ATENȚIE de unde vă cumpărați animale de companie

536
Pericol de moarte! ATENȚIE de unde vă cumpărați animale de companie - labradormic300bucatipuzzlecastor-1570255535.jpg

Articole recomandate

Atrași de prețurile mici și de fotografiile perfecte, mulți își cumpără animale de companie de pe internet, fără să le verifice și proveniența. Însă în multe cazuri, puii se îmbolnăvesc și chiar mor.

Veterinarii spun că deseori bietele animale sunt crescute în condiții mizerabile, de oameni fără suflet, interesați doar de profit și mai puțin de sănătatea lor.

O tânără a dat 220 de euro pe un pui de labrador cumpărat online, în condițiile în care prețul unui animal care provine dintr-o crescătorie autorizată ajunge până la 500 de euro. În trei zile, cățelul s-a îmbolnăvit, scrie site.ul stirileprotv.ro

Ca să evitați aceste probleme, trebuie să vă informați înainte să cumpărați un animal de companie. Crescătorii autorizați sunt înregistrați și cunoscuți de asociațiile de profil.

Sorin Spaller, vicepreședinte Asociația Chinologică Cluj-Napoca: "Să vadă pe cât posibil pe cel puțin unul dintre părinți, să ia legătura cu crescătorul să meargă să vadă în ce condiții sunt ținuți. Să nu achiziționeze de pe internet cu tot felul de întâlniri dubioase și având afaceri cu câini de toate rasele. Când cineva zice că vinde câini de toate rasele deja e un semn de întrebare."

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 04 Octombrie 2019
Stire din Social : Lansare de carte la Constanța
Pagina a fost generata in 0.8722 secunde