Pentru constănțeni și turiști - un litoral mai în siguranță

156
Pentru constănțeni și turiști - un litoral mai în siguranță - unlitoralmaiinsiguranta-1563112599.jpg

Articole de la același autor

Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța a lansat campania de informare și prevenire "Litoral în siguranță!" 2019. Campania se derulează, pe timpul sezonului estival, în Năvodari, Mamaia, Costinești și Vama Veche și are ca scop conștientizarea turiștilor cu privire la faptele antisociale care le pot afecta siguranța.

În week-end, jandarmii au fost prezenți în stațiunea Mamaia, unde au împărțit turiștilor pliante cu recomandări pentru concediul desfășurat pe litoral, pentru ca aceștia să acorde o atenție deosebită copiilor, care se pot rătăci cu ușurință în locurile aglomerate, să nu lase bunuri de valoare, în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme. Este recomandat și să vă asigurați întotdeauna că ați încuiat ușa și ați închis ferestrele camerei unde sunteți cazați. Închideți autoturismele și parcați-le în locuri special amenajate și iluminate corespunzător.

Nu în ultimul rând, solicitați sprijinul Jandarmeriei sau Poliției prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 sau sesizați cea mai apropiată patrulă, atunci când sunteți victimele unor fapte antisociale sau sunteți martori la săvârșirea unor astfel de fapte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4373 secunde