Pensionari, vă așteaptă noi bilete de tratament la Casa de Pensii!

Miercuri, 13 Noiembrie 2019
206
Purtătorul de cuvânt al Casei Județene de Pensii (CJP) Constanța, Kristina Mutiș a declarat că pentru cea de-a XVII- a serie de bilete de tratament din anul 2019, dintr-un total de 350, au rămas disponibile 180 de bilete de tratament. Acestea au ca dată de prezentare în stațiune 19, 20, 21 noiembrie și sunt valabile pentru următoarele locații: 1 Mai, Amara, Bala, Bușteni, Căciulata, Călimănești, Covasna, Govora, Olănești, Pucioasa, Sărata Monteoru, Sinaia, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Târgu Ocna, Techirghiol, Tușnad, Vatra Dornei. 


Persoanele interesate se pot prezenta la sediul Casei de Pensii Constanța, parter, ghișeul 1, cu următoarele documente: cerere tip, trimitere de la medicul de familie (original și copie), copie act identitate  și talonul de pensie pe luna octombrie sau noiembrie, în original. 


Condițiile de obținere și plată a biletului rămân aceleași ca până acum, iar pensionarii trebuie să plătească jumătate din pensia brută pe care o primesc. Precizăm că în cazul asiguraților contribuția este de 50% din valoarea biletului, asta dacă veniturile brute lunare sunt mai mici decât salariul mediu brut pe economie. În caz contrar, biletul se achită integral.
Pagina a fost generata in 0.281 secunde