Pensiile, plătite înainte de sărbători

379
1
Pensiile, plătite înainte de sărbători - pensiileplatiteinavans-1417799274.jpg

Articole de la același autor

Luna aceasta, pensiile vor ajunge mai devreme la toți beneficiarii. Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice a anunțat că a făcut demersurile necesare pentru a achita drepturile cuvenite beneficiarilor sistemului public de pensii în avans, în perioada 11 - 24 decembrie, prin intermediul Companiei Naționale Poșta Română SA.

În acest scop, termenele de virare a sumelor de plată către oficiile poștale au fost decalate, pentru a se asigura plata tuturor pensiilor înainte de sărbători. În ceea ce îi privește pe beneficiarii care nu vor fi găsiți la domiciliu, plata drepturilor va fi asigurată la ghișeele subunităților poștale până în data de 30 decembrie (în cazul celor avizați la domiciliu).

De asemenea, drepturile achitate prin intermediul băncilor (este vorba de băncile care au încheiate convenții cu CNPP) vor putea fi încasate la aceleași date ca în lunile anterioare, până în sărbătorile de iarnă. 

Comentează știrea

elena
7 decembrie 2014
job

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Septembrie 2014
Stire din Social : Când cresc pensiile vârstnicilor
Pagina a fost generata in 1.4073 secunde