„Peninsula interbelică”. Bijuteriile din centrul istoric, prezentate în cadrul unei expoziții virtuale

619
„Peninsula interbelică”. Bijuteriile din centrul istoric, prezentate în cadrul unei expoziții virtuale - peninsulainterbelica-1603899079.jpg

Articole de la același autor



Clădirile istorice ale zonei peninsulare din Constanţa vor putea fi admirate, online, de toţi iubitorii de frumos şi pasionaţii de arhitectură. Cu prilejul Zilei Mondiale a Orașelor, Primăria Municipiului Constanța împreună cu Ordinul Arhitecților din România - Filiala Dobrogea organizează mâine, expoziția virtuală „Peninsula interbelică”.


Expoziția va fi vernisată de către arhitectul constănţean Radu Cornescu, începând cu ora 11.00 pe pagina de Youtube a Primăriei Constanța. Organizată în cadrul proiectului „ALT/BAU – soluții alternative și integrate pentru activarea clădirilor neutilizate”, expoziția va prezenta bijuteriile arhitecturale din centrul istoric al Constanței, realizate în stilul modernist, pentru care municipalitatea, cu ajutorul Grupului de lucru URBACT, constituit din reprezentanți ai organizațiilor și instituțiilor interesate, studiază soluții pentru activarea lor.


„Amintim că proiectul ALT/BAU reprezintă o reţea de transfer prin care, timp de doi ani, toate orașele participante împărtășesc idei, soluții, dar și modele de succes prin care au reuşit să dea o a doua șansă clădirilor istorice degradate”, precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Ionela Bărboi.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3485 secunde