Pe malul mării sau în orașe încărcate de istorie. Ce destinații de vacanță preferă constănțenii

568
2
Pe malul mării sau în orașe încărcate de istorie. Ce destinații de vacanță preferă constănțenii - pemalulmarii-1454691550.jpg

Articole de la același autor

Plaje infinite cu nisip fin, soare arzător, peisaje desprinse parcă din vederi, ori plimbări și tururi prin citadelele încărcate de istorie. Cam acestea ar fi destinațiile pe care constănțenii par să le prefere, de departe, anul acesta. Și cum agențiile de turism se întrec în oferte, oamenii au de unde alege.


Când vine vorba de vacanță, constănțenii par a fi foarte hotărâți în privința destinațiilor alese. Potrivit tur-operatorilor din turismul constănțean, mulți se îndreaptă încă de pe acum către agenții pentru a alege pachetul de vacanță. În topul preferințelor acestora se află locațiile aflate pe malul mării, urmate la mustață de city-break-uri. 


"În topul preferințelor constănțenilor se află litoralul turcesc, bulgăresc, grecesc și spaniol. Aici avem foarte multe ce-reri și oamenii vor pachete complete. Antalya este principala stațiune de vacanță a Turciei din regiunea medi-teraneană, un oraș atractiv din toate punctele de vedere. 


Urmează city-breakurile la Roma, Barcelona sau Paris, destinații preferate mai ales pentru cumpărături", a precizat Andreea Coca, agent de turism. 


Pentru un sejur în Antalya de 7 nopți ce include avion, cazare în regim ultra all inclusive și transferul de la și către aeroport prețurile variază între 400 și 650 euro de persoană la 4 stele, iar pentru cei care doresc un pachet de lux, prețurile ajung la 1.200 euro de persoa-nă cu totul inclus.


Rezervările timpurii, o nouă modă turistică
Pentru "vânătorii" de chilipiruri sau cei care nu își permit să plătească prea mult pentru o vacanță, însă visează să călă-torească în diferite locuri ale lumii, agenții de turism au pregătite ofertele timpurii sau early-booking. 


Avantajul acestora este dat de re-ducerile substanțiale de care pot bene-ficia turiștii care își rezervă vacanțele foarte din timp. Aceste oferte sunt lansate de obicei cu 6 luni înaintea debutului de sezon de vară sau iarnă.


"La aceste oferte turiștii au avantajul că dacă achită dinainte prețul vacanței, li se oferă și 20% redu-cere la pachetul de vacanță. Un alt avantaj îl constituie faptul că pot alege destinația și hotelul preferat la preț redus. O altă variantă de vacanță este cea de last minute, adică de ultim moment, lansate din septembrie până în mai, când agenții fac reduceri pentru că nu și-au ocupat toate locurile de cazare, toate charterele etc.", a mai spus agentul de turism.


Discount-uri pentru seniori
Mai nou, în agenda agențiilor de turism au apărut ofertele pentru seniori sau cele sociale. Acestea presupun excursii și cu 200 euro reducere, dedicate celor care au peste 55 de ani, disponibile în extra-sezon.  Acestea includ ofertele de 7 nopți cu demipensiune și cină, la hotel de 4 stele. 


Ca ultimă surpriză pentru anul acesta, tur-operatorii satisfac chiar și cele mai pretențioase gusturi în materie de călă-torii. Astfel, aceștia au disponibile vacanțe în Dubai, în perioada februarie-martie, cu 700 euro de persoană, incluzând și biletul de avion, pentru 7 nopți de cazare.


Comentează știrea

Clava
6 februarie 2016
lucru la domiciliu

Urgent! Castigati bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta oameni foarte seriosi care vor sa munceasca si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna, intr-o colaborare usoara si placuta, in timpul liber sau full-time. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

zTTmKmgdip
9 decembrie 2016
CElLsyMjqvmRdedeiRn

XDSxyy yexyrlkppqfy, [url=http://mjjlhexvmlei.com/]mjjlhexvmlei[/url], [link=http://lntkoffvdtim.com/]lntkoffvdtim[/link], http://szfewjtxxhil.com/

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Ianuarie 2016
Stire din Social : Litoralul pentru ruși!
Pagina a fost generata in 0.5363 secunde