Pe 1 și 2 Iunie, distracția nu ține cont de vârstă la City Park Mall

202
Pe 1 și 2 Iunie, distracția nu ține cont de vârstă la City Park Mall - cpm1iunie1920x1100-1559031044.jpg
  • 2 zile de joacă pe terenul de mini-golf, circuitul de mini-curse și în realitate virtuală
 

Constanța, 28 mai – Cei mai năstrușnici și veseli vizitatori ai City Park Mall au la dispoziție gratuit, de 1 și 2 Iunie, o întreagă zonă din mall doar pentru ei. Copiii de toate vârstele sunt răsfățații acestui weekend, astfel că, de ziua lor, centrul comercial a pregătit o mulțime de activități distractive. Cât e ziua de lungă, micuții sunt invitați la joacă în piațeta liftului panoramic de la nivelul -1.

Astfel, cei mai mici sărbătoriți își vor putea dezvolta îndemânarea și precizia pe toate cele 5 piste ale traseului de mini-golf. Spiritul de fair-play va fi și el prezent, în special pe circuitul de mini-racing, unde copiii se vor simți precum piloții de curse.

Tot pentru copiii de toate vârstele se va mai deschide și un întreg tărâm digital. Cu ajutorul seturilor de realitate virtuală Oculus (ochelari VR și controllere), curioșii vor putea explora peisaje fascinante, venite din alte lumi.

Distracția nu va rămâne, însă, doar în virtual: pe cei mici îi așteaptă și jocuri video de tip Arcade și aparate Pinball. Nu în ultimul rând, vor învăța să lucreze în echipă, in cel mai spectaculos și mai dinamic joc de masă: foosball. De la prima atingere a manetelor mesei de fotbal, toată lumea va fi fermecată de acest joc.

Și, pentru că astfel de momente sunt neprețuite, toate zâmbetele copilăriei vor fi imortalizate în fotografii, ce vor putea fi, în doar câteva secunde, primite cadou.  

Mai multe informații despre weekendul de distracție pentru copii pot fi aflate de pe site-ul City Park Mall, precum și de pe pagina de Facebook.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.8914 secunde