Paul Stănescu: PSD va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului, iar aceasta va trece "sută la sută"

139
Paul Stănescu: PSD va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului, iar aceasta va trece

Articole recomandate

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, a transmis un comunicat de presă în care anunță că PSD va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului, iar aceasta va trece "sută la sută". 


"Liberalii sunt speriați de moțiunea de cenzură și încearcă să se convingă singuri că n-o vom depune. Le dau o veste tristă: teama lor este justificată. Lucrăm deja moțiunea de cenzură, o depunem și vă asigur că vom trimite Guvernul Orban acasă pentru că și-a bătut joc de români și de autoritățile locale pe care a lăsat tot greul crizei COVID-19. Depunem moțiunea de cenzură și aceasta va trece sută la sută. Toți primarii PSD ne transmit aceleași mesaje din partea românilor: Guvernul Orban este o catastrofă pentru țară!", transmite secretarul general interimar al PSD.


Paul Sănescu susține că Guvernul Orban va fi demis înainte de alegerile locale și transmite un mesaj primarilor.


"Am arătat în Parlament, la rectificarea bugetară, că știm să facem dreptate primăriilor și consiliilor județene, alocând fondurile ce acoperă cheltuielile făcute în pandemie. Ne vom bate să-i apărăm pe toți aleșii locali și membrii partidului de această guvernare aberantă, care a eșuat în a-i proteja pe români împotriva coronavirusului, dar spune că vina este a PSD.


De aceea, Cabinetul Orban trebuie demis, iar alegerile locale organizate de o echipă care chiar muncește, nu chefuiește în sediul Guvernului!", mai spune Stănescu. 


Ludovic Orban a vorbit despre amenințarea cu o moțiunea de cenzură venită din partea PSD. Premierul spune însă că o "moțiune de cenzură nu are niciun fundament".


"O moțiune de cenzură împotriva Guvernului pe care îl conduc nu are niciun fundament, niciun motiv real. Ar fi o moțiune de cenzură ridicolă care ar face parte numai dintr-o hărțuială politică, chestie cu care se ocupă cei din Opoziție, în loc să fie preocupați să pună și ei umărul la rezolvarea problemelor foarte mari cu care se confruntă societate și economia românească", a declarat Ludovic Orban.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6978 secunde