Patru motive pentru care trebuie să îți faci manichiura cu ojă semipermanentă

366
Patru motive pentru care trebuie să îți faci manichiura cu ojă semipermanentă - ojasemipermanenta-1565175726.jpg

Articole recomandate

Moda se schimba constant, dar o manichiura impecabila va fi intotdeauna un MUST HAVE, indiferent de sezonul in care ne aflam. Nicio femeie nu isi doreste sa aiba oja ciobita pe unghii, iar din fericire acum exista o solutie la indemna tuturor: oja semipermanenta!

 Cu ajutorul acestui produs, te vei bucura de unghii frumoase si ingrijite, fara efort! Iata cateva motive importante pentru care trebuie sa iti faci manichiura cu oja semipermanenta:



 Economisesti timp



 De ce sa iti vizitezi manichiurista o data la cateva zile, cand poti face asta chiar la 3-4 saptamani? Daca nu ai timp de pierdut pe la saloanele de infrumusetare sau, pur si simplu, nu iti place sa faci asta, oja semipermanenta este alegerea optima pentru tine. Aceasta are consistenta unui lac de unghii si se aplica foarte usor, in doar 4 straturi: baza, doua straturi de oja semipermanenta si lacul protector. In plus, se usuca foarte repede si rezista mult pe unghii. Daca vrei, o poti folosi chiar si acasa! Ce iti poti dori mai mult decat atat?



 Rezista pe orice tip de unghie



 Spre deosebire de alte metode de ingrijire a unghiilor, manichiura cu oja semipermanenta se potriveste oricarui tip de unghie, indiferent de forma acesteia (rotunda, ovala, patrata sau de migdala). Oja semipermanenta are o rezistenta de pana la 3-4 saptamani, influentata, bineinteles, de acuratetea cu care se respecta pasii de realizare si de produsele cosmetice pe care le folosim.



 Nu afecteaza sanatatea unghiilor



 Oja semipermanenta contine ingrediente de calitate superioara care nu afecteaza structura poroasa a unghiei. Cu ajutorul manichiurii semipermanente, unghia va fi protejata ca intr-un invelis de factorii externi, cum ar fi apa, detergentii sau frigul. Prin urmare, oja semipermananta nu afecteaza sanatatea unghiilor, ci din contra. Daca vei folosi constant acest produs, unghiile tale vor deveni mai rezistente si nu se vor mai exfolia. In plus, oja semipermanenta este o solutie si pentru persoanele care au obiceiul de a-si roade unghiile, deoarece nu vor mai putea face asta dupa manichiura.



 Poti sa iti personalizezi manichiura cum vrei



 Un alt avantaj de care te vei bucura daca folosesti oja semipermanenta este faptul ca poti sa iti personalizezi manichiura printr-o multime de tehnici. Astfel, vei fi mereu in tendinte si te vei mandri de unghii perfecte, fara stres si fara timp pierdut.



 Cum se aplica oja semipermanenta?

Acest tip de manichiura se realizeaza usor, dar trebuie sa fie respectati toti pasii ca sa iasa perfect. Degreseaza unghia foarte bine si aplica o baza pentru protectia ei, iar apoi aplica in doua straturi oja semipermanenta preferata. Ultimul pas este sa aplici lacul protector, acesta avand rolul de a accentua luciul si rezistenta ojei. Bineinteles, dupa fiecare pas enumerat mai sus, trebuie sa tii unghiile timp de cateva secunde sub o lampa UV pentru a le usca.

 

Daca iti doresti sa ai mereu cea mai frumoasa manichiura, iti recomandam gama Everlasting de la Melkior care contine aproximativ 120 de culori. In cazul in care nu ai incercat inca produsele de la Melkior, e timpul sa o faci, pentru ca vei gasi produse de cea mai buna calitate, la preturi avantajoase!

 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7291 secunde