€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

PATRONILOR DE PE LITORAL NU PREA LE PASĂ DE CONSUMATORI! E dezastru în urma controalelor

Ştire online publicată Vineri, 07 Iulie 2017. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Inspectorii sanitari veterinari și pentru siguranța alimentelor, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2017, au verificat modul în care sunt respectate condițiile sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor privind producerea, prelucrarea, depozitarea, transportul și comercializarea produselor alimentare în unitățile din stațiunile Năvodari, Costinești, Mamaia și Eforie.


În urma controalelor efectuate, inspectorii au constatat o serie de neconformități, după cum urmează: depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare; etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare; neanunțarea de către operatorul economic a începerii activității supuse controlului sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor.

Astfel, au fost sancționate contravențional două restaurante, o cantină, un depozit alimentar și o autoutilitară, cu amenzi în valoare totală de 11.000 lei. 


De asemenea, au fost confiscate și retrase de la comercializare 12 kg de carne de pasăre, improprie consumului uman, cantitate care a fost dirijată către o unitate de neutralizare.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.5232 secunde