Patronii de pe litoral vor capul Corinei Martin! "Se promovează doar pe ea"

1183
4
Patronii de pe litoral vor capul Corinei Martin!

Articole de la același autor

r Patronatele de pe Litoral cer demisia Corinei Martin din fruntea Federației FAPT și dizolvarea Asociației Litoral Delta Dunării

Un nou scandal se prefigurează în turism! Și de data aceasta, în centrul atenției este Corina Martin, președintele Asociației Litoral Delta Dunării (ALDD) și al Federației Asociațiilor de Promovare Turistică (FAPT). Patronatele de pe litoral solicită demisia acesteia din ambele funcții, considerând că "aduce grave prejudicii de imagine turismului românesc, în general, și turismului

de litoral, în special". De asemenea, au anunțat că, în paralel, vor cere în instanță dizolvarea Asociației Litoral Delta Dunării (ALDD), apreciind că "aceasta nu mai reprezintă pe nimeni din mediul privat, ajungând doar un vehicul de imagine al doamnei Martin".

"Patronatele care au făcut parte din ALDD, crezând inițial că această organizație se va ocupa de imaginea litoralului și a Deltei Dunării, au constatat, pe parcursul anilor, că asociația s-a îndepărtat tot mai mult de a scopul pentru care a fost creată și pentru care firmele plătesc anual o taxă și a ajuns să promoveze doar interesele de imagine ale președintei Corina Martin. Rând pe rând, patronatele au fost nevoite să se retragă din această organizație care nu le mai reprezenta. De curând și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța, membru fondator și vicepreședinte al ALDD, s-a retras din asociație ca urmare a modului defectuos și inacceptabil în care Corina Martin a acționat în ultima perioadă, culminând cu inițiativele de promovare a ofertei turistice a litoralului românesc pe piața Federației Ruse, fără a se consulta în mod real

cu hotelierii de pe litoral și fără a avea mandatul acestora de a negocia tarife și pachete de servicii turistice promoționale adresate tur-operatorilor de pe această piață", explică Nicolae Bucovală, președintele Asociației Patronale Mamaia.

Fără sprijinul hotelierilor de pe litoral

Și Primăria Constanța a anunțat că se pregătește să se retragă din ALDD, organizația ajungând astfel să nu mai reprezinte decât instituții de stat, fără membri din domeniul privat, adică exact cei care plătesc taxa de promovare care constituie cea mai mare parte a bugetului ALDD. De asemenea, potrivit patronatelor locale, la nivel național, asociațiile de promovare, membre ale FAPT, sunt aproape inexistente, fiind înființate de primării sau consilii județene fără a avea legătură cu activitatea de turism propriu-zisă.

"Nicio acțiune a Corinei Martin nu are suportul hotelierilor de pe litoral și, în consecință, toate declarațiile sale, fără fundament economic, sunt făcute și aruncate în presă fără a fi discutate cu nimeni din industrie. Dacă ar fi prezentate ca opinii personale ale doamnei Martin sau ca simple postări pe Facebook, unde doamna Martin este incredibil de activă pentru un președinte a două asociații, care s-ar presupune că este extrem de ocupat, n-ar fi nicio problemă pentru nimeni. Vorbind, însă, în numele operatorilor de pe litoral, Corina Martin le aduce acestora și litoralului în sine, grave prejudicii de imagine", mai spune și Virgil Stancu, președintele Asociației de Turism Sud Litoral.

"Grave prejudicii de imagine aduse turismului!"

Potrivit acestuia, "nemulțumită cu cele două funcții, doamna Martin face pre-siuni la Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri pentru a intra în Consiliul Consultativ pentru Tu-rism, un organism serios, unde se dezbat problemele importante ale domeniului".

"Ne întrebăm pe cine dorește Corina Martin să reprezinte în acest consiliu, atâta vreme cât asociațiile pe care le conduce nu mai au nicio relevanță economică. Parteneriatul public-privat despre care vorbește cu atâta patos, nu mai există în cazul ALDD, neavând componență privată. De aceea, vom solicita dizolvarea acestei organizații

și vom cere, în paralel, Corinei Marin să își dea demisia din fruntea FAPT pentru gravele prejudicii de imagine pe care le aduce turismului în general și turismului de pe litoral, în special, chiar dacă a fost realeasă de curând în funcție", completează Nicolae Bucovală.

Comentează știrea

o nimfomana...care ii dadea lui Titi telina cu viagra..
8 martie 2016
cine draq e si Operata asta?

Grasooo...crapai..cat bivolitza...acum te-ai operat și înfășurat...ca un Carnat...

Cristi
8 martie 2016
O maimuta !

Narcisista pana la extrem , asemenea lui Mazare , nu stie niciodata cand sa se opreasca . Asta o si face diferita de fostul ei stapan . Bine , mai este si tupeul extrem , toxic si ridicol , caracteristic tuturor pitipoancelor dornice de reusita rapida si nemeritata !

ath
8 martie 2016
Narcisismul,boala alesilor

In numele democratiei,al libertatii de a alege si de a fi ales,ajung in functii de conducere si in politica,tot felul de indivizi cu probleme psihice.De aici toate nenorocirile societatii noastre.Amestecati intr-un vas o picatura de politicianism,o picatura de aroganta(gasiti prin vecini),o picatura de incultura,putin tupeu si umpleti-l cu parfum de narcise.Daca in preajma dvs. aveti si un admirator,bomba este gata.Nu mai trebuie decat sa va inscrieti intr-un partid.Doamna Martin nu este singura admiratoare a propriei persoane reflectate in oglinda.Avem si barbati care s-au indragostit de chipul lor.Cel mai cunoscut este Mazare.Noi,postacii de serviciu, am atras de multe ori atentia ca acesti doi oameni au probleme psihice.Nu i-a vazut nimeni cand defilau pe care alegorice numai din dorinta de a fi admirati de multime.Ei spuneau ca asa atrag turistii,adica se credeau magneti.Oamenii astia nu pot trai fara aplauze,fara laude,fara admiratori.Nu i-ati vazut,chiar i-ati ales si reales in functii importante.Asa este, suntem niste postaci fara ocupatie si plini de frustrare.

adevar
10 martie 2016
adevar

De ce sa vina straini in Romania ?romani nu au pe cine fura si viola? Romani au ajuns sa fure si copii la straine.nu vine nimeni in Romania va garantam

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2784 secunde