Patronatele din HoReCa protestează față de felul în care Guvernul combate pandemia

183
Patronatele din HoReCa protestează față de felul în care Guvernul combate pandemia - 1-1597675027.jpg

Articole recomandate

Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA) invită angajații și partenerii companiilor din domeniu să participe, miercuri, la proteste față de felul în care Guvernul tratează combaterea pandemiei în domeniul Hoteluri, Restaurante și Cafenele (HoReCa), potrivit Agerpres.


Angajații și partenerii companiilor din HoReCa sunt invitați de patronatul din domeniu să întrerupă lucrul miercuri după-amiaza, între orele 17:00 și 18:00, să iasă în fața locațiilor unde lucrează și să afișeze mai multe pancarte cu mesaje prin care să atragă atenția asupra situației de criză în care se află cei 400.000 de angajați din hoteluri și restaurante în urma restricțiilor impuse de autorități.


Unul dintre mesajele pe care Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România le propune angajaților pentru a fi afișate în cadrul protestului este: "Ruinați o industrie pentru o iluzie!". Alta pancartă trimisă de HORA transmite mesajul "400.000 de vieți în pericol, fără a fi infestate".


Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România solicită angajaților și partenerilor din HoReCa să protesteze pașnic și să respecte în cadrul evenimentului toate prevederile sanitare în vigoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9128 secunde