Patriarhul Daniel, după tragedia de la Constanța: "Adresăm un părintesc mesaj de condoleanţe familiilor"

242
Patriarhul Daniel, după tragedia de la Constanța:

Articole recomandate

Patriarhul Daniel a transmis un mesaj de compasiune pentru bolnavii care au murit ieri în incendiul de la secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa.


"Am aflat cu multă durere despre noua tragedie survenită într-unul dintre spitalele din România, tragedie provocată de incendiul din secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța în cursul zilei de vineri, 1 octombrie 2021, incendiu în urma căruia şi-au pierdut viaţa 7 pacienți", își începe Patriarhul Daniel mesajul de condoleanțe transmis rudelor celor şapte pacienți care au murit arși în incendiul din Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.


"În aceste momente de adâncă suferință și tulburare, ne rugăm lui Dumnezeu să odihnească sufletele celor decedaţi în lumina, pacea şi iubirea lui Hristos cel răstignit şi înviat.


De asemenea, adresăm un părintesc mesaj de condoleanţe familiilor, rudelor și prietenilor celor ce au murit, precum şi întregului personal medical care, în această perioadă, se luptă cu pandemia în condiţii deosebit de grele", mai transmite Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6294 secunde