Pasarela pietonală de la Costinești, în reparații

705
Pasarela pietonală de la Costinești, în reparații - costinestireabilitare1-1610652625.jpg

Articole de la același autor

Zilele acestea, lucrările de reparații sunt în toi la pasarela pietonală de la Costinești. După ce, în vara anului trecut au fost înlocuite balustradele de la cele două podețe pietonale și de la canalul de descărcare în Marea Neagră a Lacului Costinești, în prezent se lucrează la înlocuirea traverselor pietonale din lemn.

„Traversele de lemn au fost achiziționate, lăcuite și tratate de lucrătorii Sistemului de Gospodărirea Apelor Constanța, pentru a rezista mediului marin. Acestea urmează să fie montate, pentru a asigura o mai bună siguranță a turiștilor”, au arătat reprezentanții ABADL.

Pasarela pietonală de la Costinești are o lungime de 100 de metri și face parte din amenajarea complexă pentru atenuarea viiturilor. Pasarela a fost reabilitată în vara anului 2020, la unul dintre podețe fiind necesară înlocuirea totală a elementelor metalice deteriorate, iar la celălalt au fost schimbate parțial. Mentenanța pasarelei va fi asigurată la fiecare doi ani.

Reamintim că pasarela a fost realizată în 2005, în cadrul „Amenajării complexe pentru atenuarea viiturilor și refacerea plajei și falezei Costinești”, în urma inundațiilor, când o parte din localitate și plajă au fost distruse de puhoaiele de apă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7499 secunde