"Pașaport de turist", la City Park Mall. Campanie cu oferte atractive, dedicate turiștilor de la malul mării"

166

Articole de la același autor

Toți turiștii care își petrec vacanța la malul mării beneficiază din partea City Park Mall de "pașaportul de turist", un talon care le oferă reduceri la un număr generos de magazine din cadrul mall-ului.


Vara aceasta, turiștii de la malul mării au un motiv în plus să se bucure de vacanță: paisprezece magazine din City Park Mall îi așteaptă cu reduceri dedicate lor. Dacă au peste 18 ani și domiciliul în afara județului Constanța, vizitatorii City Park Mall își pot ridica de la Info Desk, automat, talonul Pașaport de turist, care le garantează discount-uri și o experiență de shopping unică. Campania este valabilă până pe 31 august. 


Astfel, pentru posesorii Pașaportului de turist, magazinul El Unico oferă reduceri de 5% la toata gama de trabucuri și de 10% pentru accesorii S.T. Dupont. Brandurile Floare de Colț, La Femme, Braiconf și NISSA vin cu discount-uri de 10%. Aceeași reducere o aplică și magazinul PUPA, cu excepția produselor aflate deja la promoție. 


La Douglas, toate produsele din gama Douglas Collection vor fi disponibile cu o reducere de 12% pentru posesorii talonului, Gerovital oferă un discount de 20% pentru toate produsele marcă proprie, în timp ce Flormar face o reducere de 15% pentru cumpărături de minimum 50 de lei. Sport Vision și Buzz aplică reduceri de 15% inclusiv produselor aflate deja la promoție. Încălțămintea se poate achizițona cu un discount de 15% de la Gant și Lacoste, iar Melkior oferă un discount de 20% la produsele cosmetice care nu au deja prețul redus.


Vizitatorii centrului comercial pot beneficia o singură dată de ofertele conținute de talonul Pașaport de turist, până la finalul verii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1443 secunde