Parcurile Ţara Piticilor şi Gravity, închise miercuri, pentru dezinfecţie şi dezinsecţie

109
Parcurile Ţara Piticilor şi Gravity, închise miercuri, pentru dezinfecţie şi dezinsecţie - parcurile-1631622551.jpg
Echipele RAEDPP desfăşoară constant acțiuni de dezinfecție și dezinsecție în parcurile de distracție pe care le administrează, astfel încât ele să rămână spații sigure pentru copiii și tinerii care le frecventează.

Miercuri, 15 septembrie, lucrătorii societății contractate de RAEDPP Constanța vor acționa în Complexul de sporturi extreme Gravity Park și în cele trei parcuri de tip Țara Piticilor din municipiu, în scopul menținerii un nivel scăzut al densității insectelor care pot crea disconfort vizitatorilor, precum și al eliminării bacteriilor, germenilor etc. și pentru a preveni apariția unor focare de infecție, a unor epidemii ori boli infecțioase.

„Astfel, accesul vizitatorilor în parcurile de distracție administrate de Regie va fi interzis miercuri, în intervalul orar 9.00 – 16.00. Pentru acțiunea de dezinsecție se vor folosi insecticidele Supertox, Cypertox 10, Forttox CPE, K-Othrine 7,5 FLOW, iar pentru cea de dezinfecție se va folosi biocidul Bionet A15 și Desogen Aero”, explică reprezentanţii RAEDPP.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5375 secunde