Parcul Dragoslavele, din Faleză Nord, complet refăcut

207
Parcul Dragoslavele, din Faleză Nord, complet refăcut - parculdragoslavele-1596737024.jpg

Articole de la același autor

Parcul Dragoslavele, din cartierul Faleză Nord, ar putea deveni, în curând, un nou punct de atracție al zonei. Echipele autorităților locale execută lucrări de modernizare în perimetrul respectiv, iar parcul începe să reprindă contur.

"Infrastructura este modernizată complet, se amenajează alei de acces cu pavele moderne și se lucrează la mobilier urban nou. Parcul va deveni o zonă de agrement la standarde ridicate pentru locuitorii din zonă. Va avea trei locuri de joacă, două miniterenuri de baschet și fotbal, o zonă de fitness, multe spații verzi și mobilier urban nou", explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Diana Sobaru.

Potrivit acesteia, o parte dintre elementele de joacă au fost deja montate, iar suprafețele au fost nivelate și pregătite pentru turnarea covoarelor de cauciuc antitraumă. Spațiul este reconfigurat, astfel încât să răspundă atât nevoilor copiilor, cât și tinerilor și adulților care locuiesc în zonă. Parcul va avea mobilier urban nou, o cișmea și multe spații verzi. Vor fi plantate flori, arbuști ornamentali și gazon.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7614 secunde