Parcările din cartierul Dacia, reamenajate şi mărite

162
Parcările din cartierul Dacia, reamenajate şi mărite - parcarile-1631796240.jpg

Articole de la același autor

Autorităţile locale din municipiul Constanţa au modernizat o parte din cartierul Dacia, printr-un proiect de revitalizare urbană. Este vorba despre 1.200 mp de trotuare și peste 10.000 mp de carosabil care au fost reabilitați.

„Infrastructura zonelor pietonale a fost prevăzută cu borduri moderne, iar carosabilul a fost recondiționat cu asfalt. Până în prezent, au fost modernizate străzile Pictor Ștefan Luchian, Pictor Nicolae Grigorescu și aleile Pictor Nicolae Tonitza, Cameliei, Iasomiei, Magnoliei.

Prin reamenajarea suprafeței carosabile numărul de locuri de parcare a fost suplimentat”, explică reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Astfel, parcările adiacente aleilor Iasomiei, Cameliei și Magnoliei au fost reconfigurate, fiind create 152 de noi locuri de parcare. Alte 97 de locuri de parcare au fost construite pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe aleea Cameliei și pe porțiunea cuprinsă între aleea Pictor Nicolae Tonitza și aleea Cameliei, prin transformarea terenurilor virane în spații destinate parcării autovehiculelor. „Lucrările continuă și în această perioadă. Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare în zona delimitată de aleea Magnoliei și aleea Grădinilor. Locuitorii din zonă pot depune cereri pentru rezervarea unui loc de parcare, accesând platforma online https://parcari.primaria-constanta.ro. De asemenea, documentația necesară poate fi trimisă la Serviciul Siguranța Circulației Urbane și Parcări situat pe strada Ștefan Mihăileanu nr. 10.

Actele necesare pentru rezervarea unui loc de parcare sunt disponibile, de asemenea, pe site-ul Primăriei municipiului Constanța, la secțiunea De interes public/Formulare tip”, au mai spus cei de la primărie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8732 secunde