Parapete de protecție pe drumurile periculoase din județul Constanța

209
Parapete de protecție pe drumurile periculoase din județul Constanța - parapetedeprotectie-1569870323.jpg

Articole de la același autor

Drumarii din Constanța au demarat montarea de parapete de protecție pe mai multe sectoare periculoase de șosele, unde se produc frecvent accidente. Este vorba despre patru drumuri naționale, unul spre sudul litoralului, unul între Constanța și Valu lui Traian și unul între Constanța și localitatea Mihail Kogălniceanu.


În cursul zilei de ieri, au început lucrările pe DN2A, la km 185. Pe o porțiune de aproape trei kilometri, vor fi montate parapete rigid pe zona mediană. Urmează DN39, pe o porțiune de 734 de metri, între 23 August și Mangalia. "Pentru montare de parapete rigid pe DN3, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța colaborează cu Primăria Valu lui Traian, cu privire la stabilirea punctelor de întoarcere. Lucrările pe DN3 vor demara după stabilirea exactă a punctelor de întoarcere", explică reprezentanții DRDP.


Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot fi accesate pe prima pagină, în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naționale, dar și pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR, pe pagina de FB a Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța: https://www.facebook.com/DRDPCT/, și pe pagina www.drdpct.ro, la rubrica Informații utile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5152 secunde