Parada reducerilor la City Park Mall Constanța

226
  • Reduceri de până la 70% la început de an
  • Paradă de percuție pe culoarele mall-ului
 

Constanța, 23 ianuarie – La City Park Mall, reducerile de sezon se transformă într-o paradă, la propriu. Astfel, sâmbătă, 25 ianuarie, a doua jumătate a zilei stă sub semnul SuperChill, parada care îi face pe vizitatori să se bucure și mai mult de o sesiune prelungită de shopping printre discounturi.

Paradă în cinstea reducerilor

Începând cu ora 16:00, culoarele City Park Mall sunt luate cu asalt de un super spectacol de percuție, susținut de o trupă numeroasă, profesionistă și... gălăgioasă de toboșari, care îi va încânta pe toți vizitatorii centrului comercial.

Parada SuperChill va încânta publicul în trei serii, 16:00-16:30, 17:15-17:45, 18:45-19:15, iar recitalul de percuție va fi completat de show-ul celor de la Disco Heads Men, în intervalul 16:00-17:00, precum și al animatorilor de la The Invisible Man, în intervalul 17:15-18:15.

Seria de activități se încheie cu show-ul celor de la 3 Mirror Men, în intervalul 18:45-19:45.

Discounturi de până la 70%

Cu prețuri reduse chiar și până la 70%, sezonul reducerilor de iarnă e abia la început. Până la finalul lunii februarie, zeci de branduri din City Park Mall le oferă vizitatorilor ocazia de a-și completa garderoba cu cele mai cool articole vestimentare, încălțăminte și accesorii.

Astfel, spectacolul reducerilor este deschis de brandurile de fashion, precum BSB, Căpșuni pe umeraș, Guess, US Polo ASSN, Mathilde și Serrousi, care îi întâmpină pe cumpărători cu prețuri reduse chiar și la jumătate. La Napapijri și Stefanel, reducerile ajung până la 60%, în timp ce la LC Waikiki articolele de iarnă sunt reduse cu până la 50%, iar cele din sezoanele anterioare beneficiază de reduceri de până la 70% (până pe 28 februarie). De asemenea, retaileri precum Motivi și Colin’s le-au pregătit reduceri de până la 70% tuturor celor ce aleg să le treacă pragul.

Vizitatorii centrului comercial se pot bucura și când vine vorba de încălțăminte, întrucât la Buzz reducerile urcă până la 40% la articolele selecționate, oferta fiind valabilă în limita stocului disponibil, iar brandurile Alessandro Biaggio, Big Step, Geox și Il Passo îi așteaptă cu prețuri mai mici cu până la 50%. De asemenea, brand-ul Anna Cori le oferă celor interesați posibilitatea de a-și achiziționa articolele preferate cu prețuri tăiate până la 60%.

Iar dacă promisiunile din noaptea de Revelion includ și un stil de viață mai activ, reducerea pe care World Class o oferă la abonamentul Loyalty, cu plată lunară fixă, este alegerea perfectă. Echipamentul sportiv poate fi, de asemenea, găsit în City Park, pentru că la Nike reducerile sunt de până la 40% (până pe 10 februarie), la toate articolele din colecția toamnă-iarnă, iar la Sport Vision prețurile articolelor selectate sunt reduse cu până la 50%.

O ținută ce întoarce privirile are nevoie și de accesoriile potrivite, astfel că la Meli Melo sunt disponibile reduceri de până la 50% în luna ianuarie, iar în februarie acestea ajung chiar și la 70%. De asemenea, bijuteriile din argint selectate în oferta celor de la Sevda beneficiază de o reducere de 30%. Swarovski le răsfață pe doamne și domnișoare cu reduceri de până la 45%.

Pentru că îngrijirea personală este la fel de importantă, cosmeticele din portofoliul Marionnaud au reduceri de până la 50%, în timp ce produsele de la PUPA vin cu 20% reducere, pe baza cardului de fidelitate, în perioada 29 ianuarie-9 februarie, iar între 10-16 februarie cu 30% reducere, tot pe baza cardului de fidelitate. La Cupio, produsele de make-up se pot bucura de o reducere de până la 60%, iar la Xpert Beauty sunt disponibile reduceri de până la 50%.

Pentru cei mici, Noriel a pregătit reduceri de până la 70% la o gamă extinsă de jucării, iar la fiecare intrare în locul de joacă Gymboland cei mici vor primi gratuit un suc.

Pasionații de călătorii au și ei ocazia de a-și rezerva concediul visat, deoarece Christian Tour a pregătit reduceri de până la 50% la pachetele de vacanță și un avans de doar 10%. Și, pentru ca drumul parcurs până la destinație să fie bine hidratat, la Kitchen Shop sunt disponibile reduceri de 20% la gama de căni termos.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul City Park Mall Constanța și pe pagina de Facebook.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.573 secunde