Mai multe ştiri online:

Paradă a uniformelor militare din Primul Război Mondial la Constanța

Ştire online publicată Joi, 27 Septembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Mâine, 28 septembrie, de la ora 15.00, în Parcul Arheologic din Constanța, statuia Victoriei, va fi inaugurată expoziția „Eu aleg România 100”, prin care vi se propune să cunoașteți o sută de momente esențiale din istoria românilor, pentru o sută de ani de la făurirea României Mari. 


Inaugurarea expozitiei va fi urmată de un spectacol folcloric, sustinut de interpreții: Ciprian Roman, Petrică Mâțu Stoian, Mituța și Dumitru Ridescu, Alexandru Moldoveanu, ansamblurile folclorice dobrogene: Româncuța, Elpis, Cansu și Vanghelizmo. În plus, Asociația Culturală Tomis va prezenta o paradă a uniformelor militare din Primul Război Mondial. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8723 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2786 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6824 secunde