Papa Francisc ne îndeamnă la rugăciune, în lupta împotriva Covid 19

183
Papa Francisc ne îndeamnă la rugăciune, în lupta împotriva Covid 19 - papa-1589466395.jpg

Articole de la același autor

Credincioșii din lumea întreagă sunt rugați de Papa Francisc să se roage împreună ca frații pentru a pune capăt tuturor pandemiilor. Îndemnul său a venit astăzi, 14 mai, relatează EFE, citată de Agerpres.

Inițiativa de a se ruga și a posti împreună pentru a pune capăt pandemiei de COVID-19 a fost convocată de Înaltul Comitet pentru Fraternitatea Umană organizație interreligioasă înființată anul trecut, după "Declarația de la Abu Dhabi", semnată de papa Francisc și de Ahmed al Tayyeb, marele imam al moscheii Al Azhar din Cairo.

Toate religiile și tradițiile spirituale sunt invitate să-și înalțe rugile în fața lui Dumnezeu Creatorul, într-un strigăt comun de ajutor împotriva pandemiei de COVID-19. De 14 mai, toți credincioșii împreună, credincioși de diverse tradiții sunt invitați să se roage, să postească și să înfăptuiască acte caritabile.

"Oameni din întreaga lume să se îndrepte spre Dumnezeu prin rugăciune, ținând post și făcând fapte de milostenie. Fiecare persoană din orice parte a lumii, potrivit religiei, credinței și doctrinei sale, să se roage pentru ca Dumnezeu să elimine această epidemie, să ne salveze de acest chin și să ajute oamenii de știință să găsească un leac care să o învingă", a spus Papa Francisc în liturghia sa de joi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.334 secunde