Pantofii de damă care îți vor face toamna mai frumoasă!

215

Articole recomandate

O femeie nu va avea niciodată prea multe perechi de pantofi. Întotdeauna vor apărea modele noi care îi vor atrage atenția și îi vor înfrumuseța ținutele. 

Iar pentru că toamna se apropie și va trebui să înlocuiești sandalele cu pantofii de damă, trebuie să știi cum arată cele mai noi modele. Iată câteva perechi pe care ar trebui să le porți în această toamnă:

1. Pantofi Epica maro

Dacă îți plac pantofii cu un aspect retro, atunci vei adora această pereche. Este confecționată din piele lăcuită și are un toc comod, de 4,5 cm. În plus, pantofii Epica au un imprimeu deosebit și un detaliu metalic pe toc care va adăuga o notă rafinată oricărei ținute. 

Achiziționează această pereche de pantofi damă și o vei putea purta atât la birou, cât și în timpul ieșirilor în oraș. De asemenea, dacă vei fi invitată la un eveniment special, poți asorta pantofii Epica cu o rochie rafinată de seară.

Intră pe Capricia.ro, un magazin online de încălțăminte, și îi poți comanda la prețul de 379,90 de Lei.

2. Pantofi colorați Epica 

Aceasta este o altă pereche de pantofi dama perfectă pentru toamnă. Este confecționată din piele box și are un efect croco. Nuanțele de negru, argintiu și albastru sunt ușor de asortat la ținutele specifice acestui anotimp, iar designul special al tocului va adăuga o notă stilată oricărui outfit. 

Dacă stilul pe care îl preferi este elegant, atunci trebuie să ai această pereche de pantofi în dulapul tău. Tocul are 6 cm, fiind suficient de înalt și confortabil, iar modelul pantofilor îți va completa cu succes cele mai frumoase outfit-uri. Achiziționează această pereche de pantofi la prețul de 379,90 de Lei și creează cu ajutorul ei ținute elegante!

3. Pantofi Marco Tozzi negri

Din dulapul tău nu pot lipsi nici pantofii care pot fi asortați la orice ținută! De aceea, ar trebui să achiziționezi acești pantofi din piele de culoare neagră. Îi vei putea purta atât la fuste, cât și la pantaloni, și vei obține garantat un look de invidiat. 

Pantofii Marco Tozzi au tocul de 6 cm și sunt creați din piele box premium. În plus, ținutele la care se potrivesc perfect sunt cele office, așa că îi vei putea purta de fiecare dată când îți dorești un outfit sofisticat pentru mersul la birou. Accesează site-ul Capricia și îi poți comanda la prețul de 259,90 de Lei.

4. Pantofi verzi brand românesc

Dacă îți place să fii în centrul atenției, acești pantofi damă sunt perfecți pentru tine! Verdele intens al pantofilor și tocul multicolor te vor face remarcată oriunde vei merge. 



În plus, sunt realizați din piele box și au tocul de 5,5 cm, astfel că te vei bucura mereu de confort sporit. Achiziționează-i la prețul de 279,90 de Lei și poartă-i în această toamnă la ținute de impact!

5. Pantofi gri metalizat brand românesc

Aceasta este o altă pereche de pantofi damă pe care nu ai cum să o ratezi! Este fabricată din piele naturală și are un imprimeu deosebit pe toc. În plus, pantofii au vârful pătrat și un accesoriu metalic care vor adăuga o notă rafinată oricărei ținute.

Comandă-i la prețul de 279,90 de Lei și creează cu ajutorul lor ținute demne de remarcat!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8246 secunde