PANICĂ ÎN ROMÂNIA: "ESTE INVAZIE DE ȘERPI!"

604
1
PANICĂ ÎN ROMÂNIA:

Articole recomandate

Autoritățile dintr-o comună din Alba sunt caută firmă specializată în combaterea reptilelor, după ce localnicii au reclamat o adevărată invazie a așa-numiților șerpi de apă în apropierea gospodăriilor.

'Ceea ce se întâmplă la ora actuală pe raza comunei este oarecum o situație fără precedent. Fără îndoială că există reptile în toate zonele din țară, și la noi au fost și în alți ani, însă anul acesta numărul este mult mai mare. Practic, ne confruntăm cu o mică invazie a acestora. Din câte știu, nu au fost persoane care să fi suferit vătămări din partea acestor reptile, însă prezența lor este oarecum deranjantă și atunci am făcut apel pentru firme specializate care să vină să ne ajute să le îndepărtăm din raza satului', a declarat, joi, primarul comunei Pianu, Marin Petruse, scrie Agerpres.

Edilul a subliniat că speră să se găsească în țară o firmă specializată în distribuție în teren de repelenți (substanțe cu anumite proprietăți organoleptice -n.r.) care să răspundă apelului.

'Ceea ce se întâmplă la ora actuală pe raza comunei este oarecum o situație fără precedent. Fără îndoială că există reptile în toate zonele din țară, și la noi au fost și în alți ani, însă anul acesta numărul este mult mai mare. Practic, ne confruntăm cu o mică invazie a acestora. Din câte știu, nu au fost persoane care să fi suferit vătămări din partea acestor reptile, însă prezența lor este oarecum deranjantă și atunci am făcut apel pentru firme specializate care să vină să ne ajute să le îndepărtăm din raza satului', a declarat, joi, primarul comunei Pianu, Marin Petruse, scrie Agerpres. Edilul a subliniat că speră să se găsească în țară o firmă specializată în distribuție în teren de repelenți (substanțe cu anumite proprietăți organoleptice -n.r.) care să răspundă apelului, scrie realitatea.net

Comentează știrea

costica
7 iulie 2017
Cel mai important moment este acum!

NOI AM DAT DEJA EXTRA-BONUS 250 DE DOLARI!Lucrati acasa,la calculator,in timpul liber.Pe langa alte tipuri de castiguri,noi am dat deja si extra-bonus 250 DE DOLARI CHIAR DIN PRIMA LUNA a seriei de activitati speciale lansate la data de 12 aprilie 2017.Suntem pregatiti sa va ajutam pas cu pas,in asa fel incat sa castigati sigur,simplu si comod bani.Oferim si solicitam SERIOZITATE.Nu ne cautati decat dupa ce va-ti hotarat cu seriozitate!Cereti mai multe detalii la adresa de gmail: pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2436 secunde