Până când se primesc cererile pentru ajutoarele la încălzire

525
Până când se primesc cererile pentru ajutoarele la încălzire - incalzire-1509553839.jpg

Articole de la același autor

Începând de săptămâna trecută, constănțenii pot depune formularele de cerere și declarație pe proprie răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței, în funcție de modalitatea de încălzire, la trei sedii.

Primul este cel situat pe strada Ecaterina Varga nr. 25 - 27, pentru persoanele care se încălzesc cu energie termică furnizată în sistem centralizat (asociațiile de proprietari/locatari sau persoanele fizice cu contracte individuale încheiate cu RADET Constanța).

Celelalte locuri unde se poate merge sunt Centrul de informare cetățeni situat în City Park Mall, pentru persoanele care se încălzesc cu gaze naturale și energie electrică, și Clubul Pensionarilor, de pe strada Dezrobirii nr. 123, pentru persoanele care se încălzesc cu lemne de foc.

De precizat că, pentru a beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinței pentru luna noiembrie, termenul de depunere a solicitărilor este 20 noiembrie inclusiv. De asemenea, termenul de depunere a solicitărilor noi de ajutor de încălzire este data de 20 a fiecărei luni pentru a putea beneficia de sprijin începând cu luna în curs. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 26 Octombrie 2017
Stire din Social : RADET dă drumul la căldură
Pagina a fost generata in 0.693 secunde