Până când mai puteți să plătiți taxa de habitat

282
1
Până când mai puteți  să plătiți taxa de habitat - spittaxadehabitat-1450020084.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care nu au achitat încă taxa de habitat mai au la dispoziție numai câteva zile, pentru a nu fi nevoiți să plătească penalizări. Termenul scadent pentru persoanele care locuiesc pe raza municipiului Constanța, pentru plata taxei de habitat, este 31 decembrie 2015.

"După această dată, se vor percepe majorări de întârziere, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, calculate pentru fiecare lună sau fracțiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului scadent și până la data stingerii sumei datorate, inclusiv", explică directorul executiv al SPIT Constanța, Virginia Uzun. 

Comentează știrea

Carmen
14 decembrie 2015
oferta de lucru

Cea mai apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4619 secunde